حجت الاسلام والمسلمین سید موسی موسوی، قائم مقام دبیر کل مجمع جهانی تقريب مذاهب اسلامی در گفتگو با سرویس استان های مرکز خبر حوزه، اظهار داشت: موضع اتحاد عالم اسلام و احیای اخوت اسلامی در میان مذاهب شیعه و سنی از اهداف استراتژیک امام راحل به عنوان پایه گذار نظام اسلامی از همان ابتدای انقلاب مطرح بوده است.
وی افزود: معین کردن یک هفته در سال به عنوان «هفته وحدت» و برگزاری همایش های متعدد در این راستا نشان دهنده عزم جدی جمهوری اسلامی ایران برای محکم کردن بحث وحدت میان مذاهب شیعه و سنی است.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی، شکل گیری مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی را از جمله تلاش های مقام معظم رهبری در راستای نهادینه کردن مسیر تقریب با اجرای برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت عنوان کرد و گفت: این مجمع از یک سو یک نهاد مردمی و از طرفی دیگر متصل به ولایت و رهبری است.
قائم مقام دبیر کل مجمع جهانی تقريب مذاهب اسلامی، یادآور شد: مجمع در طول حدود بیست سال فعالیت، علاوه بر برگزاری همایش، کارهای مختلف فرهنگی در جهت ایجاد وحدت همچون، چاپ و انتشار کتاب های مختلف در جهت ایجاد تقریب، جمع آوری روایات شیعه و سنی در زمینه های مختلف و ایجاد ارتباط بین علما و اندیشمندان اسلامی، برنامه ریزی و اجرا کرده است.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین نکاتی که به عنوان افتخار، در رابطه با مجمع تقریب می توان مطرح کرد این است که قریب به اتفاق شخصیت هایی که هم اکنون در کشورهای اسلامی در ایجاد این موج گسترده بیداری اسلامی نقش محوری و اساسی دارند یا عضو این مجمع هستند و یا در همایش های مجمع حضور داشته اند.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی با خاطرنشان کردن این نکته که مسیر مجمع تقریب مذاهب اسلامی با فعالیت هایی همچون برقراری ارتباط با اندیشنمدان و علما می تواند پایه بسیاری از موفقیت های جهان اسلام را استوار کند، اظهار داشت: مجمع در نظر دارد برای برخورداری از برکات واقعی تقریب و وحدت جهان اسلام، علاوه بر ارتباط با علما و اندیشندان برای اینکه فکر و فرهنگ تقریب در میان توده مردم ایجاد شود کارهای مختلف را در این جهت برای اجرا برنامه ریزی کند.